ABOUT

WONINGEN

Heeft u een kavel op het oog en wilt u hierop uw droomhuis realiseren? Dan bent u hier aan het juiste adres. Samen met u komen we tot een ontwerp dat het beste past bij u woonwensen.

UITBOUW

Behoefte aan het uitbreiden van uw woning? Behoefte aan een serre of een extra kamer aan uw huis? Peter Lipman ontwerp en adviesbureau kan elke aanbouw voor u realiseren.

CONSTRUCTIEBEREKINGEN

Voor een constructieberekening bent u bij ons aan het juiste adres. Indien u bij de aanvraag van een vergunning een berekening of tekening van technische aard nodig heeft, kunt u dit in zijn geheel overlaten aan Peter Lipman ontwerp en adviesbureau.

 

BEDRIJFSPANDEN

Wij hebben diverse bedrijfspanden gerealiseerd voor bedrijven met verschillende bedrijfsvoeringen.

Onze logistieke kennis zorgt voor een optimaal ingerichtte en functionerende bedrijfsruimte.

DAKOPBOUW

Een dakopbouw is een kans om uw woning te vergroten. Niet alleen geeft het meer woonruimte maar het is ook een kans om een zonnig dakterras te creƫren.

VERGUNNINGAANVRAAG

Voor veel bouwwerkzaamheden zijn vergunningen nodig. Deze vergunningen vallen allemaal onder de omgevingsvergunning. Het kan zijn dat u voor een aanvraag een sloop, monumenten en bouwvergunning nodig heeft. De volledige omgevingsaanvraag kunnen wij voor u verrichten. Dit betreft dan de tekeningen, details en overige informatie.

WINKELS

Wilt u een winkel realiseren of renoveren. Wij hebben de kennis en ervaring om een moderne winkel met goet functionerende indeling te realiseren.

ZOLDERRENOVATIE

Wilt u meer van uw zolder maken. Wij kunnen zorgen voor een op maat gemaakte inrichting van uw zolder. Een lichte slaap- of studeerkamer behoort tot de mogelijkheden.

 

BOUWMANAGEMENT

Ten behoeve van alle soorten bouwprojecten kunnen wij het gehele traject managen. Dit kan al beginnen bij de initiatieffase, belangrijk is dan een juist team van mensen om je heen te krijgen om het juiste eindresultaat te behalen. Wij beschikken over een netwerk van installatie adviseurs en constructeurs om zorg te dragen voor de juiste mensen op de juiste plek.